![]() ![]() |
iHack pub movie v3, Kaboom |
May 30 2010, 10:28 PM
|
|
![]() Visuvarenais Tricpirkstis!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: CS Admins Posts: 608 Joined: 27-February 07 From: Saldus Member No.: 67 |
Tātad, šodien sēdēju un lampele virs galvas iedegās. haha
Izdomāju, ka varētu uztaisīt PUB movie. Par pagājušo, manis nepabeigto darbu, negribas diži iedziļināties, bet nu toreiz nepietika vietas uz sava 80gb lielā cietā diska. Par cik tagad man ir 1TB un diži brīvdienās darīt arī nav ko, tad nu varētu uztaisīt tādu, ja kādam ir vēlēšanās. Tīri laika nosišanai un pašam arī priekš sevis. Varētu izteikt savas domas. Vairāk par CS1.6 runāju, par source un tf2 neesmu lietas kursā, kā taisīt. Kaboom!!! Tātad demkas, sararotas, ar klāt pieliktu txt failu, kurā norādīts, laiks uz nenormālīgi kruto mīnusu, un niks. Sūtiet uz neatnaca@gmail.com Datums līdz kuram būtu vēlams iesūtīt demkas - 20.jūnijs ***Labots*** Demkas iesūtīt līdz meneša beigām! This post has been edited by n1ne: Jun 14 2010, 06:14 AM -------------------- |
|
|
|
May 30 2010, 10:30 PM
|
|
|
Kellijs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Main admin Posts: 1,215 Joined: 1-August 07 From: Pierīga Member No.: 221 |
Neapšaubāmi vajag un noderētu, dažs labs man jau te pirms kāda laika ir prasījis, kad būs nākamais (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- ![]() |
|
|
|
May 30 2010, 10:36 PM
|
|
![]() Klaviatūras pētnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: TF2 Admins Posts: 353 Joined: 18-April 09 From: te Member No.: 3,012 |
man liekas tas pats vien ir ar css un tf2...
-------------------- ![]() ![]() «Citādi domājošais. Gaismas Kopienas loceklis. Sistēmu lauzējs. Spēj pārveidot apziņas kārtību brīvas gribas Visumā. Darbojas uz pieprasījumu.» |
|
|
|
May 30 2010, 10:37 PM
|
|
![]() Addicted to ihack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 696 Joined: 24-July 08 From: riga Member No.: 1,539 |
Baac atrak nevareja kko tadu pateikt. Aizvakar visu team apshavu ar tmp. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-------------------- iesmeere man dirsa sviestu! :)
|
|
|
|
May 30 2010, 10:55 PM
|
|
![]() Neaizvērsies... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 6,303 Joined: 15-August 07 From: Liepāja Member No.: 244 |
Baac atrak nevareja kko tadu pateikt. Aizvakar visu team apshavu ar tmp. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hltv demo arhīvā ir tava demka, meklē tik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) par tēmu, jā, atbalstu, vajadzētu, jo kudī laiks pagājis kopš iepriekšējām mūvika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- |
|
|
|
May 30 2010, 11:03 PM
|
|
![]() Ūsiņš kūsiņš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: CS Admins Posts: 5,710 Joined: 8-October 07 From: UK Member No.: 379 |
hltv demo arhīvā ir tava demka, meklē tik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) par tēmu, jā, atbalstu, vajadzētu, jo kudī laiks pagājis kopš iepriekšējām mūvika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gads jau man liekas ir apkārt kopš uztaisīju. Tā kā man spēlēm vairs laika neatliek, tad nekā no manas puses šoreiz. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
May 30 2010, 11:08 PM
|
|
![]() Klaviatūras pētnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: TF2 Admins Posts: 353 Joined: 18-April 09 From: te Member No.: 3,012 |
ps Ja ir daudz no css un tf2 puses un nesanaak... tad es vareetu paliidzeet
-------------------- ![]() ![]() «Citādi domājošais. Gaismas Kopienas loceklis. Sistēmu lauzējs. Spēj pārveidot apziņas kārtību brīvas gribas Visumā. Darbojas uz pieprasījumu.» |
|
|
|
May 30 2010, 11:11 PM
|
|
![]() Visuvarenais Tricpirkstis!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: CS Admins Posts: 608 Joined: 27-February 07 From: Saldus Member No.: 67 |
Es taisīšu par CS1.6 PUBU, par pārējiem nē, ja kādreiz būs vēlme izburties tam cauri, tad pēc tam.
-------------------- |
|
|
|
May 30 2010, 11:19 PM
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nav godiigi...
ps veelaak vareeshu dabuut materiaalus? Ja savaakshu, tad pameegjinaashu uztaisiit gan cs 16, css un tf2... Ja jau ir kautkas suutiet man uz janisvoit@gmail.com This post has been edited by InfiNaals: May 30 2010, 11:25 PM -------------------- ![]() ![]() «Citādi domājošais. Gaismas Kopienas loceklis. Sistēmu lauzējs. Spēj pārveidot apziņas kārtību brīvas gribas Visumā. Darbojas uz pieprasījumu.» |
|
|
|
May 30 2010, 11:25 PM
|
|
Piedod, bet nu netaisīšu par tiem.
Es jau varu Tev uzticēt visu taisīt. This post has been edited by n1ne: May 30 2010, 11:27 PM -------------------- |
|
|
|
May 30 2010, 11:29 PM
|
|
Piedod, bet nu netaisīšu par tiem. Es jau varu Tev uzticēt visu taisīt. uztaisi par 1.6... Es peectam meegjinaashu kopiigo uztaisiit... -------------------- ![]() ![]() «Citādi domājošais. Gaismas Kopienas loceklis. Sistēmu lauzējs. Spēj pārveidot apziņas kārtību brīvas gribas Visumā. Darbojas uz pieprasījumu.» |
|
|
|
May 31 2010, 05:19 AM
|
|
![]() Addicted to ihack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 700 Joined: 9-February 09 From: Līvāni Member No.: 2,646 |
pasaki kur demo mest (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
-------------------- LATGALE- where nothig happens.
|
|
|
|
May 31 2010, 05:33 AM
|
|
![]() Visuvarenais Tricpirkstis!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 615 Joined: 24-August 09 From: Latvia Member No.: 3,648 |
man jau sen stav viens moments kur normali saujas, pasaki kur demo jaliek, mos moments bus labs.
-------------------- ![]() Te nav ko redzēt, piedod! |
|
|
|
May 31 2010, 06:34 AM
|
|
![]() Klaviatūras pētnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 391 Joined: 23-September 08 From: Liepāja Member No.: 1,891 |
n1ne - saki ka jāiet raut galvas nost? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
varētu kādu momentu uzzīmēt,gribās ar mōvikā trāpīt (IMG:style_emoticons/default/speak_cool.gif) a kur,ja gādījumā kas,var mest-sūtīt fragus ? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
May 31 2010, 07:26 AM
|
|
![]() Advancēts ![]() ![]() Group: Members Posts: 32 Joined: 8-February 10 From: Limbazi Member No.: 4,267 |
ir jau reizes kad sanak labi momenti, bet isteniba jau vajadzetu uztaisit to movie, pec tam varetu novertet katrs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
-------------------- |
|
|
|
May 31 2010, 07:27 AM
|
|
![]() Ja Es varētu iekniebt dibenā tad izdarītu jums visiem smukiņ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: CS Admins Posts: 2,361 Joined: 25-December 07 From: Ventspils/Liepāja Member No.: 629 |
eu temuli! paintā tak nevar movie uztaisīt!
-------------------- |
|
|
|
May 31 2010, 07:34 AM
|
|
![]() Visuvarenais Tricpirkstis!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 544 Joined: 10-May 09 From: Limbaži Member No.: 3,104 |
Pilnīgi piekrītu ko vajag to vajag, iepriekšēja nebiju (movie), bet šitajā gan gribētos tikt, daudz labu demo esmu iekrājis! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by urQ: May 31 2010, 07:40 AM -------------------- |
|
|
|
May 31 2010, 09:07 AM
|
|
![]() Turu rajonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: CS Admins Posts: 4,411 Joined: 10-April 07 From: Liepaja/Rietumkrasts Member No.: 134 |
Protams ka vajag (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
-------------------- IHACK TIKAI TĀ
|
|
|
|
May 31 2010, 10:04 AM
|
|
![]() KEEP YOUR BITCH RICH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 4,245 Joined: 11-May 08 From: sigulda Member No.: 1,159 |
jā, tagad iešu cauri visiem hltv meklēt momentus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D
-------------------- q
|
|
|
|
May 31 2010, 10:41 AM
|
|
![]() Turu rajonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: CS Admins Posts: 4,411 Joined: 10-April 07 From: Liepaja/Rietumkrasts Member No.: 134 |
Tos momentus tac ātri var dabūt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
-------------------- IHACK TIKAI TĀ
|
|
|
|
![]() ![]() |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
| Lo-Fi versija | Precīzs laiks: 08-09-2010 3:02:27 |

May 30 2010, 10:28 PM