![]() ![]() |
Pēdējie notikumi. |
Feb 3 2010, 11:18 AM
|
|
![]() Chaotic evil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Main admin Posts: 9,252 Joined: 23-May 07 From: Latvia Member No.: 169 |
Lielākā daļa jau ir informēti ka mēs ihack pārvietojām no mājas servera uz lielākas performances serveri datu centrā. Sakarā ar to ir atvērti 2 jauni spēļu serveri pub2 aka fun un KreedZ serveris.
Pavisam drīzā nākotnē tiks palaisti arī Team Fortress 2 un Counter-Strike: Source serveri. Interesentiem izmaksu sekšanas nolūkos varu piedāvāt CW serverus ap 5ls mēnesī un lapas hostingu. Galvenā doma kapēc šo rakstu ir tāda ka varētu iekasēt nedaudz naudiņu. Ikmēneša servera izmaksas ir ap ~30ls. Vēlos samaksāt par pus gadu lai kādu laiku nebūtu jādomā par maksāšanu. Patreiz bilance ir ~142ls (200 euro). Tad nu mazliet pietrūkst lai būtu ko samaksāt par 6 mēnešiem uz priekšu. Apmaksājot par 6 mēnešiem iegūsim vēl atlaidīti 10% tapēc tā summa nebūs tik liela (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Būšu pateicīgs par jebkādu finansiālu atbalstu uz kontu vai vēl labāk uz paypal. Rekvizīti šeit http://www.ihack.lv/ziedo Īpašu paldies gribu teikt tiem kas palīdzēja tajā lai šis serveris tiktu aizgādāts un strādātu datu centrā.Paldies DUDE WTF, Runcim puncim, un kenjutsu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 11:32 AM
|
|
![]() KEEP YOUR BITCH RICH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 4,251 Joined: 11-May 08 From: sigulda Member No.: 1,159 |
csdm?!
-------------------- q
|
|
|
|
Feb 3 2010, 11:36 AM
|
|
![]() Neaizvērsies... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: iHack Donors :) Posts: 2,280 Joined: 20-February 09 From: KolhozS Member No.: 2,737 |
gan jau ko atsūtīšu tev brīvdienas!!! jo būs TF2 servers kura es jau esmu skraidījis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Bet jūs vel nē (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/29.gif) -------------------- ![]() ![]() Made by SOCK |
|
|
|
Feb 3 2010, 11:40 AM
|
|
![]() Chaotic evil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Main admin Posts: 9,252 Joined: 23-May 07 From: Latvia Member No.: 169 |
Patreiz mums ir 4 IP adreses. CSDM varētu uz kkāda custom porta likt. Vēl ip adreses pirkt izmaksā padārgi. 6ls par 4 IP mēnesī.
-------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 11:40 AM
|
|
![]() Addicted to ihack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 701 Joined: 9-February 09 From: Līvāni Member No.: 2,646 |
csdm?! ZM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bet ja nopietni gribētos csdm kur var normāli iesildīties. un ja būs tf2 tad obligāti to nopirkšu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- LATGALE- where nothig happens.
|
|
|
|
Feb 3 2010, 11:42 AM
|
|
TF2 būs un ļoti drīz! Jūs sapņojat par kkādiem serveriem bet es sapņoju par nomaksāšanu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pietiek skopoties un iegultiet kādu latu šijā padarīšanā. Tad arī runāsim par papildus serveriem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 11:49 AM
|
|
![]() Neaizvērsies... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: iHack Donors :) Posts: 2,280 Joined: 20-February 09 From: KolhozS Member No.: 2,737 |
CSDM var likt FunPub vieta!!!!! 100% jo tas Fun nevienam nau vajadzīgs
-------------------- ![]() ![]() Made by SOCK |
|
|
|
Feb 3 2010, 11:52 AM
|
|
Payamy, tu gadījumā nebiji viens no tiem kas bļaustījās ka fun būšot ahūna pieprasīts? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Man liekas jūs domājat ka pietiek ieslēgt serveri un tur tauta iekšā saleks (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tā lietas nenotiek. Tagad arī pirmais pubs ir patukšs jo pārvietojot serveri mainījās IP adrese. Dēļ tā mums ir lieli zaudējumi. Paies kāds laiciņš līdz atkal atgūsimies. -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 11:56 AM
|
|
nu ja es jau bļaustījos ar Runci kopā, bet neviens neuzlika mapciklu normālu ar ko ari neviens tur īpaši nespēle (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tāpēc es ari domāju ka CSDM būs vairāk pieprasīts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Feb 3 2010, 11:59 AM
|
|
Mapciklu runcis man iedeva, uzliku. Es 90% biju pārliecināts ka šitāds ar tas iznākums būs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bet lai stāv. Runcis vēl nav padevies. Jums ir visas iespējas kko darīt lietas labā. Galvenais pacietību. -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 12:02 PM
|
|
mmm es gan to nezināju ka Mpacikls ir jau uzlikts! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vari tad man atsūtīt kādas kartes tu ir ieraxtītas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
P.S. klausies a taja TF2 admini vispar ir? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- ![]() ![]() Made by SOCK |
|
|
|
Feb 3 2010, 12:04 PM
|
|
TF2 nav nemaz uzstādīts sourcemod. Es to šeit Rīgā negribu darīt jo man te ir tā ka nav īsti laika nopietni pie kompja pasēdēt. Vienmēr kāds kko rausta. 5dien domāju braukt mājās un tad arī visu pabeigt.
-------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 12:06 PM
|
|
OK sk. nu lab tad redzēsim kas ko kur būs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Feb 3 2010, 12:07 PM
|
|
![]() KEEP YOUR BITCH RICH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 4,251 Joined: 11-May 08 From: sigulda Member No.: 1,159 |
ok, fun atstājam, ja pub paliek par totālu def, bet nafigam kādam vajag kz serveri, īpaši uz atsevišķas ip? nafigam to nevar uzlikt fun servera ipeškai ar citu portu, bet jāliek csdm?
-------------------- q
|
|
|
|
Feb 3 2010, 12:08 PM
|
|
ok, fun atstājam, ja pub paliek par totālu def, bet nafigam kādam vajag kz serveri, īpaši uz atsevišķas ip? nafigam to nevar uzlikt fun servera ipeškai ar citu portu, bet jāliek csdm? nu nē, tad labāk to KZ izdzēst (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Es tā izdomāj ka KZ IP atdosim CSS serverim. Laba ideja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Payamy.RUS: Feb 3 2010, 12:09 PM -------------------- ![]() ![]() Made by SOCK |
|
|
|
Feb 3 2010, 12:08 PM
|
|
Es tā izdomāj ka KZ IP atdosim CSS serverim.
-------------------- |
|
|
|
Feb 3 2010, 02:18 PM
|
|
|
Klaviatūras pavēlnieks ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 419 Joined: 16-October 09 Member No.: 3,886 |
Css butu laba ideja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Feb 3 2010, 03:03 PM
|
|
![]() Monstrs! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,949 Joined: 19-October 07 From: liepaaja Member No.: 406 |
taatad vajag vel 20ls ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Feb 3 2010, 03:06 PM
|
|
taatad vajag vel 20ls ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nē 38 Ls (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- ![]() ![]() Made by SOCK |
|
|
|
Feb 3 2010, 03:23 PM
|
|
![]() Monstrs! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,949 Joined: 19-October 07 From: liepaaja Member No.: 406 |
nē 38 Ls (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10 % atlaide |
|
|
|
![]() ![]() |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
| Lo-Fi versija | Precīzs laiks: 10-09-2010 19:46:58 |

Feb 3 2010, 11:18 AM